Címünk: 1027 Budapest, Medve utca 30.
Időpont-egyeztetés:
+36 70 70 314 70
Tel./Fax: +36 1 201 1450

Kérjük minden esetben egyeztessen időpontot! Információ és bejelentkezés, hétfő-péntek: 09:00-18:00

Foglaljon online!

Pszichiátria

A pszichiátria a lelki és a lelki eredetű testi betegségekkel foglalkozik.

Hogy kialakul-e valakinél pszichés megbetegedés az sok tényezőtől függ. Ebben szerepet játszanak örökletes hajlamok, csecsemő-gyermekkori élmények, a szülők, az anya és az apa viselkedése, a későbbi társas kapcsolatok, az életkorral együtt járó új feladatok nehézségei (tanulmányok, munkába állás, házasság-családalapítás, gyermekvállalás-nevelés, nyugdíjaztatás) és aktuális traumatizáló tényezők, megpróbáltatások (munkahelyi stressz, túlterheltség, párkapcsolati problémák, válás, anyagi gondok, költözés, hozzátartozó vagy barát halála, szervi betegségek).

A pszichés betegségek érinthetik a hangulatot, érzéseket, az érzékelést, a figyelmet, a gondolkodást, az emlékezést, a viselkedést, magatartást, a táplálkozást, az alvást, a szexuális életet, szerveink működését és az egész személyiséget.

Milyen panaszokkal, tünetekkel érdemes pszichiáterhez fordulni? Szorongás, feszültség, depresszió, kényszerek, öngyilkossági gondolatok, érzékcsalódások, zaklató-zavaró-kóros gondolatok, alvászavar, evési problémák, alkohol-drog függőség, szexuális problémák,   memóriaromlás, szellemi hanyatlás, más okra vissza nem vezethető testi panaszok, krízishelyzetek esetén.

A pszichés megbetegedések gyógyítására gyógyszeres kezelés és a pszichoterápiás módszerek széles skálája áll rendelkezésre. A gyógyszeres kezelés az agy kémiai folyamataira hat. A pszichoterápia során a problémák felszínre kerülése, megértése, a lelki folyamatok élményszerű átélése, átdolgozása segíti a gyógyulás folyamatát.

Ismerje meg pszichiáterünket!

Dr. Fehér Ágnes neurológus és pszichiáter szakorvos, főorvos

Rendelési idő: Péntek délelőtt

Dr. Fehér Ágnes pszichiáter, neurológus főorvos

1027 Budapest, Medve utca 30.
info@neuromedic.hu
-