Címünk: 1027 Budapest, Medve utca 30.
Időpont-egyeztetés:
+36 70 70 314 70
Tel./Fax: +36 1 201 1450

Kérjük minden esetben egyeztessen időpontot! Információ és bejelentkezés, hétfő-péntek: 09:00-18:00

Foglaljon online!

Rólunk mondták

„Hála a Jó Istennek, hogy Őt megismerhettem, mert ellenkező esetben lehet, hogy egy pár év múlva lebénulva, kerekes székbe kerültem volna. Én csak a legjobbakat tudom mindenkinek mondani Viola Doktorról. Ilyen lelkiismeretes doktor kellene még nagyon sok, mint Ő.”

Palya Sándorné, Galgamácsa

 

„Szerénysége és figyelmessége jellemző arra a különleges légkörre, ami az Osztályára jellemző. Egy utópisztikus sziget elembertelenedett, szekularizálódott világunkban és a magyar egészségügy tengerében. Nem tudnék arra példát találni, hogy egy rohanó orvos egy várakozó vadidegen beteget – akiről a kórházi folyosón látja, hogy tanácstalanul ácsorog – megszólít, elkéri a leleteit, majd este telefonon felhívja, hogy segítséget, megoldást ajánljon…”

Bernáth István, író, Budapest

 

„A doktor úr magabiztossága, szerénysége, kedvessége, a betegekhez való hozzáállása és energetikussága az első pillanatban szimpatikus volt, így nem hezitáltam, azonnal beleegyeztem a műtétbe… Hálás vagyok a doktor úrnak, és nagyon szépen köszönöm, hogy segített rajtam és újra normális, fájdalommentes életet élhetek.”

Mihályka Edina, Székesfehérvár

1027 Budapest, Medve utca 30.
info@neuromedic.hu
-