Címünk: 1027 Budapest, Medve utca 30.
Időpont-egyeztetés:
+36 70 70 314 70
Tel./Fax: +36 1 201 1450

Kérjük minden esetben egyeztessen időpontot! Információ és bejelentkezés, hétfő-péntek: 09:00-18:00

Foglaljon online!

Dr. Geosits Péter ortopéd-traumatológus adjunktus

Dr. Geosits PéterDr. Geosits Péter vagyok. 1999-ben diplomáztam a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1999. óta megszakítás nélkül a Péterfy Sándor utcai kh. és Rendelőintézet Baleseti Központban, illetve elődjében, az Országos Baleseti Intézetben dolgozom, jelenleg adjunktusi fokozatban. Munkahelyemen az akut baleseti ellátásban ügyeletvezetőként és ügyeletvezető helyettesként tevékenykedem, valamint elektív ortopédiai műtéteket végzek az Intézet VI. osztályán.

Szakmai gyakorlataimat SE Ortopéd Klinikán, Szt. János Kórház Ortopéd Osztályon, valamint az Egyesült Államokban szereztem.

2007-ben szakvizsgáztam Ortopédia-traumatológia tárgyából.

Tagja vagyok a Magyar Traumatológus Társaságnak, Magyar Ortopéd Társaságnak és a Magyar Pediátriai és Lábsebészeti Társaságnak.

Rendelésem tevékenységi köre a járóbeteg ortopéd szakrendelés keretei közt, előjegyzés szerint, felnőtt betegek ortopédiai, mozgásszervi panaszainak vizsgálata, kivizsgálás és diagnosztika szervezése, értékelése, valamint terápiás terv felállítása, konzervatív kezelés és műtéti ellátás szervezése.

Működési köröm a felső és alsó végtagi sebészi ellátások, korrekciós műtétek, arthroscopos beavatkozások, nagyízületi protetika. Speciális érdeklődési területem a láb és boka szerzett, posttraumás és veleszületett eltéréseinek operatív és műtét nélküli kezelése:

– Bokaízületi deformitás, törés utáni állapot, instabilitás, ízületi panasz korrekciója, arthroscopos ellátása

– Láb statikai és esztétikai korrekciója ( bütyök, kalapácsujj)

– Láb posttraumás deformitásainak, panaszainak korrekciója

– Sportsérülések kezelése

– Ín és saroktáji panaszok kezelése

Lábsebészet területén iránymutatónak a magyar Ortopéd Szakmai Kollégium és az Európai Lábsebészeti Társaság (EFAS) tanfolyamokon és gyakorlatokon elsajátított irányelveit követem.

Konzervatív kezelést és szükséges gyógytornát, fizikoterápiát rendelésünkön biztosítjuk, műtéti ellátást a Baleseti Központban ( OBSI ) és az Intézet szakmai kontrolljával végzem.

Rendelési időFO_oklevél_Geosits

Kéthetente keddenként 15 órától 19 óráig

Árak:

Első vizsgálat                16.000.- Ft
Kontrollvizsgálat          10.000.- Ft

1027 Budapest, Medve utca 30.
info@neuromedic.hu
-